Kreative Trøndelag
Trondheim Katedralskole > Fagtilbud > Vg1 studiespesialisering med forberedende IB

Vg1 studiespesialisering med forberedende IB

Vg1 studiespesialisering med forberedende IB (Pre-IB) er et tilbud til deg som planlegger å søke opptak til International Baccalaureate (IB) på Vg2. Tilbudet forbereder deg til det toårige IB Diploma Programme ved Trondheim Katedralskole.

Du får bilingval undervisning i noen fag, og du blir kjent med det faglige opplegget og den fagterminologien som brukes på IB. I tillegg blir du kjent med lærere som underviser på IB. Du vil være godt informert om IB Diploma Programme før du eventuelt bestemmer deg for å søke dette utdanningsprogrammet på Vg2. Skolen legger spesielt til rette for elever som planlegger å velge høyeste nivå i matematikk på IB Diploma Programme.

Pre-IB følger læreplanen for Vg1 studiespesialisering, og elever som har gått Pre-IB er godt forberedt til å fortsette på Vg2 studiespesialisering.

Inntaket til Pre-IB foretas på bakgrunn av karakterpoeng og geografisk tilhørighet. Søkere fra Trondheim International School og Birralee International School får Trondheim Katedralskole som nærskole dersom de søker Pre-IB.

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Slik søker du Studiespesialisering med forberedende IB (Pre-IB)

Søk: STUSP1Z---

 

 

 

 

 

 

 


Utskriftsvennlig versjon