Trondheim Katedralskole > Fagtilbud > Trondheim Katedralskole avd. Schøning

Trondheim Katedralskole avd. Schøning

Trondheim Katedralskole avdeling Schøning ligger i Gerhard Schøning skoles lokaler, Vår Frue gt. 1&3, midt i Trondheim sentrum, kun et steinkast fra Nidelva og Nidarosdomen. Avdelingen disponerer 700 kvm totalrenoverte og skreddersydde lokaler i 2. og 3. etasje. Elevene har tilgang til en egen, skjermet inngang, det er også tilgang til heis i bygget.

Trondheim Katedralskole avdeling Schøning er et individuelt tilpasset skoletilbud for ungdom/unge voksne som av helsemessige årsaker ikke er i stand til å nyttiggjøre seg ordinær opplæring i videregående skole/voksenopplæring. Det er en forutsetning at man er under behandling for å ha rettigheter til denne opplæringsarenaen.

Opplæringen er knyttet til behandling i institusjon, poliklinisk eller ved innleggelse.

Spørsmål om plass skjer ved henvendelse til Trondheim Katedralskole. Mer info her >>

Lyse, innbydende klasserom skaper et godt læringsmiljø for elevene.

Naturfaglab med alt av moderne utstyr.

Hyggelige fellesarealer for elever og ansatte.

Kjøkkenkrok i vrimlearealet der elever og ansatte kan "kokkelere".