Kreative Trøndelag
Trondheim Katedralskole > Fagtilbud > Musikk, dans og drama

Musikk, dans og drama

Tenker du å bli musiker eller danser? Eller ønsker du å oppnå generell studiekompetanse slik at du kan studere ved høgskole eller universitet og samtidig holde på med musikk og dans? Da kan du søke programområde for musikk, dans og drama.

Ved Katedralskolen tilbyr vi programområde for musikk og programområde for dans.

Velger du programområde for musikk, dans og drama må du være forberedt på lange dager med mange timer og mange fag, både fellesfag og programfag. Til gjengjeld er en del av fagene praktiske med musikk- og danseutfoldelse. Det gjør at ikke alle dagene føles like lange.

Det som særpreger Katedralskolens MD-linje er at vi har både musikkelever og danseelever, og det prøver vi å dra nytte av med mye samarbeid rent faglig og i ulike prosjekter. Med samarbeid mellom dans og musikk og på tvers av klassetrinnene, blir det naturlig et godt og kreativt miljø for MD-elevene.

Vil du lese mer om programfagene og fagsammensetningen kan du gjøre det ved å klikke HER >>

 

For spørsmål ta gjerne kontakt med avdelingsleder Maciej Karpinski.

 

Inntak på grunnlag av ferdigheter:
Skolen kan ta inn inntil 50 prosent av elevene på grunnlag av prøvespill/dans. De resterende 50 prosentene tas inn etter inntakspoeng fra 10. klasse. Opptaksprøver arrangeres som regel i begynnelsen av mai. Les om opptaksprøvene HER.

SØKE MD MUSIKK ELLER DANS:

Musikk, dans og drama- MUSIKK: MDMDD1--1-

Musikk, dans og drama- DANS: MDMDD1--4-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Utskriftsvennlig versjon