Trondheim Katedralskole > Fagtilbud > Medier og kommunikasjon - studieforberedende

Medier og kommunikasjon - studieforberedende

KREATIVITET
            PRAKTISK ARBEID

KRITISK TENKNING

PROBLEMLØSNING

INNOVASJON
                                  IDEUTVIKLING

MEDIER og KOMMUNIKASJON gir deg opplæring i aktiv og kreativ medieproduksjon under kyndig veiledning. Meningsfull kunnskap med nytteverdi i alle yrker.

Du oppnår generell studiekompetanse for senere studier på høgskole- eller universitetsnivå. Elever som har fordypning norsk, fordypning engelsk eller arbeidslivsfag i ungdomsskolen må i midtbyen (TKA/TSV) velge spansk 1+2 over 3 år.

Elever som har fullført 2. fremmedspråk med karakter i ungdomsskolen kan enten fortsette med sitt fag (tysk, fransk, spansk, kinesisk) eller bytte fremmedspråk til spansk, tysk, italiensk eller kinesisk nettkurs.

Vi har eget TV-/lydstudio og fotostudio.

Våre elever er ute på mange spennende oppdrag og får mulighet til å drive egen bedrift.

• Praktisk opplæring
  • Produksjon fra idé til ferdig produkt
  • Bruk av programvare, teknologi og utstyr
  • Kreativitet og idéutvikling
  • Mediebruk og påvirkning
  • Kommunikasjon med målgruppe og oppdragsgivere
  • Entreprenørskap

Les mer om hva MEDIER OG KOMMUNIKASJON inneholder HER.

SØKE MK:

Medier og kommunikasjon: MEMOK1----