Trondheim Katedralskole > Fagtilbud > Matematikkprogrammet

Matematikkprogrammet

- Hvem passer det for?

Matematikkprogrammet på Vg1 passer godt for elever som tenker å ta et år som utvekslingselev i Vg2 og samtidig ønsker full fordypning i matematikk (R2) på Vg3.

Matematikkprogrammet på Vg1 passer godt for elever som ønsker å begynne på IB-linja med høyeste nivå i matematikk der.

Elevene på Matematikkprogrammet kommer fra forskjellige klasser, men har all matematikkundervisning i en egen gruppe.

Elevene på Matematikkprogrammet har like stor valgfrihet som andre elever på Studiespesialisering når det gjelder andre programfag enn  matematikk.

Elevene på Matematikkprogrammet kan få maksimalt med realfagspoeng.

Elevene på Matematikkprogrammet får utfordringer som hjelper dem å beholde motivasjonen for faget og som stimulerer til gode arbeidsmåter i faget.

Slik søker du Studiespesialisering med matematikkprogrammet

Søk:  STUSP1----

I trinn 7 "Tilleggsopplysninger" går du til "Spesialtilfeller" (nedtrekksmeny) og velger alternativet "Ønsker STUSP1  matematikkprogrammet  Trondheim Katedralskole».