Trondheim Katedralskole > Tjenester > Skolebiblioteket > Lærebokutlån

Lærebokutlån

Bibliotekar Thrine Merethe Broch er klar for bokutlån. Skolebilblioteket er fullt av bøker som venter på at elevene skal hive seg over dem. Ca 1200 elever låner bøker fra skolen.

Hver elev må levere kontrakt på biblioteket etter oppsatt tidsskjema ved skolestart (styres av AKS). Om eleven er under 18 år, må også foreldre signere. Legitimasjon må forevises.

Elever fra Thora Storm vgs må også levere kontrakt for Trondheim Katedralskole dersom de har fag her. Samme gjelder Trondheim katedralskoles elever som tar fag på Thora Storm vgs.

Når kontrakten er levert til bibliotekaren, hjelper hun til med å finne bøkene.

Privatister utenfor skolen kan ikke låne bøker hos oss. Elever som skal ta fag som privatist, kan i den grad vi har bøker til overs, få lånt etter avtale med bibliotekaren.

Videre anbefaler vi at bøkene legges i pose i sekken for å unngå fuktskader fra vær eller vannflasker, og at det legges (plast)trekk på bøkene.»

Se AVTALE OM UTLÅN HER >>