Trondheim Katedralskole > [Forside elementer] > DET SKJER: > Vi åpner dørene for nye søkere

Vi åpner dørene for nye søkere

Se film om skolen vår...

Trykk på meg!

• Dans flytter Vg1s undervisning til kvelden og gir deg et innblikk i hva elevene gjør i faget bevegelse - et støttefag til de tradisjonelle dansefagene. I den forbindelse vises det utdrag fra det danselevene gjorde på forestillingene i helgen (fra fotball-balletten:).

• Samfunnsfagene presenteres av elever og lærere gjennom ulikt materiale på ulike stands og via fremføring (elevstyrt). Her får du vite mer om samfunnsfagenes egenart. Fagene som presenteres er:

-  politikk og menneskerettigheter

-  sosiologi

-  sosialkunnskap

-  psykologi

-  økonomifag

-  historie og filosofi

-  medie og informasjonskunnskap

• Hos språkfagene presenteres alle de språkfagene skolen tilbyr (engelsk, tysk, fransk, spansk, italiensk, latin, kinesisk) og du vil få se bredden (og dybden) skolen kan tilby i språkfag – som er ganske unik. Lærere fra alle fag vil være på plass, samt elever som tar de ulike fagene, slik at de som kommer innom kan stille det de måtte ha av spørsmål til elever og lærere.

• Alle programfagene i realfag kommer til å være tilstede på realfagsrommene kjemi og fysikk. Her vil våre elever vise frem ulike forsøk som gjøres i våre fag. Blant annet vil det vises frem båter som bygges i teknologi og forskningslære, kjemielever lager elefant-tannkrem, biologielever dissekerer hjerte, informasjon om muligheten til å ta matematikkfaget R1 på Vg1 m.m.

• I vårt TV-/lydstudio møter du elever og lærere fra programområdet Medier og kommunikasjon. Her får du se hvordan TV kan produseres og du får mulighet til å prøve deg som programleder. Grav og spør om alt du måtte lure på. Velkommen!