Trondheim Katedralskole > [Forside elementer] > DET SKJER: > Hva vil juryen si, mon tro?

Hva vil juryen si, mon tro?

Replikkene må sitte før en skal inn foran juryen.

I dag skal elevenes bidrag vurderes og premieres. Vinnerne vil blir offentliggjort når elevene samles i Olavshallen i formiddag.

Fra gårsdagens gruppearbeid. Kreative hoder i aksjon.

Alle Vg2-elevene på Katta var i sving under Innovasjoncampen på skolen tirsdag 8. september. Oppdragsgiverne Midtbyen Management, Vitenskapsmuseet, Vitensenteret og Olavshallen serverte hver sin problemstilling. Elevene arbeidet i grupper på tvers av klasser og programområder. Målet var å besvare reelle problemstillinger som oppdragsgiverne ønsker svar på.

Skolen samarbeider med Ungt Entreprenørskap som ønsker å legge til rette for samarbeid mellom skole og arbeidsliv. Elevene skal arbeide i grupper på tvers av programområder. Slik får elevene nye bekjentskaper underveis.