Trondheim Katedralskole > [Forside elementer] > DET SKJER: > MK viser stor aktivitet på UB-fronten

MK viser stor aktivitet på UB-fronten

Jonil i Vg2 MK fotograferer og selger sine bilder.

Tidlig i skoleåret dannet elevene på Vg2 medier og kommunikasjon flere ungdomsbedrifter. Elevene kan stolt vise frem noe av det arbeidet de har gjort frem til nå.

Miljøvennlige handlenett med fotomotiov, egenprodusert musikk og cover, foto, logodesign, gavepapir med kjente og kjære Trondheimsmotiv, t-skjorter eller babybodyer med påtrykte illustrasjoner. Det er mye å velge imelllom. Bedriftene Trondheimsperler UB og Blink UB har utført oppdrag for bl.a. Fylkesmannen/Sør-Trøndelag fylkeskommune og AtB.

Miljøvennlige handlenett med fotomotiv. Malin og Frøy i bedriften Rastlaus har funnet sin nisje.

Hip Hop og eget coverdesign.

Gavepapir med Trondheims store attraksjoner. Bedriften Trondheimsperler UB bærer sitt navn med rette! Gavepapiret vil appellere til byens turister og fastboende.