Trondheim Katedralskole > [Forside elementer] > DET SKJER: > Ungdomsbedrifter på Katta

Ungdomsbedrifter på Katta

Elever på MD (Vg3) og MK (Vg2) tar gjerne på seg oppdrag. Skolen har flere ungdomsbedrifter.

Vivace Konserter (MD) består av 15 musikkglade elever i 3. klasse musikk. Bedriften står står til tjeneste om du ønsker musikk og sang i bursdagen din, på konferansen du skal arrangere, eller på andre arrangementer du planlegger. Om du ønsker at en mindre gruppe elever skal synge eller spille, er det selvsagt fullt mulig. Elevene i Vivace Konserter er fleksible og kan tilby ulike musikksjangere. For bestilling av oppdrag fra Vivace Konserter kan du ta kontakt med: Vilde Aakre Lie:  eller Karen Matilde Heier Hovd:

Medier og kommunikasjon har flere ungdomsbedrifter som kan utføre ulike oppdrag for deg. Elevene produserer plakater, brosjyrer, kortere eller lengre filmer, websider, foto og andre mediarelatert produkter. Ta kontakt for et tilbud eller et møte med noen av våre MK-bedrifter: Avdelingsleder Medier og kommunikasjon: tlf. 99 55 07 20 / e-post:

• MS-Photo UB

• Trondheimsperler UB