Trondheim Katedralskole > [Forside elementer] > DET SKJER: > Sulten på teater

Sulten på teater

"Vi har en Ung Dramatiker i klassen! Hurra!", melder kontaktlærer i 1STD, Kjersti Ulriksen (t.h på bildet).

Anna Solem Hilstad (1STD) (t.v.) kan kalles en ung Ung Dramatiker med rette. Hun er én av fem unge som har blitt valgt ut til å sette opp sine tekster i Teaterkjelleren på Trøndelag Teater f.o.m. 22. mai. De utvalgte tekstene vises som enkle produksjoner/iscenesatte lesninger fremført av teaterets skuespillere.

Unge dramatikere er et prosjekt ved Trøndelag Teater, der unge skrivelystne er invitert til å sende inn tekster og ideer om det de har på hjertet.

For Anna er dette på mange måter den store drømmen som går i oppfyllelse. Det er tydelig at det å skrive er noe hun har stor glede av. Kan hende vil dette kunne utvikle seg til noe mer...? Kanskje er det rollen som manusforfatter Anna skal satse på videre i livet?

Årets Unge Dramatikere-forestillinger spilles fra 22.-26. mai kl. 18.30. 15 heldige elever i klasse 1STD nyter godt av Annas skrivekunster når de nå får gratisbilletter til en av forestillingene.

Vi GRATULERER!