Trondheim Katedralskole > [Forside elementer] > DET SKJER: > Suksessfull Innovasjonscamp

Suksessfull Innovasjonscamp

30 elevgrupper var i farten under årets Innovasjonscamp på Katta. Fire ulike oppdragsgivere med hver sin problemstilling dannet grunnlaget for gruppearbeidet til elevene. Dag 1 ble brukt til kreative oppvarmingsøvelser, arbeid i gruppene og tacobuffet. Men kanskje viktigst av alt - elever på tvers av de ulike Vg2-klassen ble bedre kjent å kunne dele kunnskap med hverandre.

Dag 2 var avsatt til presentasjon for jury, premiering av vinnererne og sluttappell ved gründer Marius Waldum i Olavshallen. Kåre Presthus fra Ungt Entreprenørskap Trøndelag ledet publikum gjennom programmet. Oppdragsgiverne fikk se og høre hvordan elevene hadde  "angrepet" de ulike problemstillingene. Tilbakemeldinger fra oppdragsgiverne tyder på at elevene hadde jobbet godt sammen.