Trondheim Katedralskole > [Forside elementer] > DET SKJER: > Sterke elevprestasjoner

Sterke elevprestasjoner

Det er ikke uvanlig at elever fra Katedralskolen gjør det godt i ulike fagkonkurranser på nasjonalt eller internasjonalt nivå. Dette skoleåret har flere elever gått videre til siste trinn før evt. deltakelse i fag-olympiader. Det er uansett OL-deltakelse eller ei meget sterke elevprestasjoner vi er vitne til.

• Vi gratulerer Anna Lyubarskaja som kom på delt andreplass (av tretti deltagere) under finalen i Abelkonkurransen (avholdt ved NTNU 7. mars). Flere av våre elever deltok forøvrig i Abelkonkurransen.
  • Vi gratulerer Erik Ma med 10. plassen i 1. runde i Informatikk-NM.
  • Vi gratulerer Silvester Borsboom med plass nr. 9 av totalt 18 deltakere i den nasjonale Fysikk-OL-finalen.

I tillegg er elever fra Katta representert i biologi- og filosofi NM:

• Kine Tangvik Størdal (Biologi 2) har kvalifisert seg som 1 av 16 finalister i biologi-OL og skal på kurs/finale i Oslo 3.-7. april.

2. runde i filosofi (29. mars i Oslo):

• Tonje Haga (2STA)
  • Roy Ragnar Akira Halley (2STB)
  • Jonah Bruce (3STB)