Trondheim Katedralskole > [Forside elementer] > DET SKJER: > Skolevalg og debatt

Skolevalg og debatt

Ap ble ble valgets klare vinner også ved Katedralskolen. SV på andre plass. Deretter Høyre og MDG.

Litt alvor og litt moro ved skolevalget. Om valgurna er i papp eller stål - det spiller ingen trille. Funksjonærene overvåker at alt går riktig for seg. Godt valg!

Glade farger frisker opp valglokalet. Om fargene kan påvirke valgresultatet...  Det er ikke godt å si?

Når katten er borte danser musene på bordet. Funksjonærene slipper seg løs mellom hver elevgruppe som dukker opp i valglokalet.

Ferdig stemt. Konrad har gjort sin plikt.

I forkant av valget ble det avholdt politisk debatt slik at elevene fikk nødvendig info. før valget.

Nisrin Elmorabit - SV

"Debatten gikk greit, men jeg hadde håpet på flere spørsmål fra salen. Veldig spennende var det!"

Margit Fausko – Miljøpartiet de Grønne

"Det gikk sånn passe. Debatten ble ganske gjensidig. Området mitt ligger ikke spesifikt innenfor skoledebatt, så er ganske fersk i dette enda. Men håper jeg fikk fram de verdiene jeg skulle, og dette var veldig morro."