Trondheim Katedralskole > [Forside elementer] > DET SKJER: > Sju Kattaelever med OL-billett!

Sju Kattaelever med OL-billett!

Bak f.v. Fritjof Eikanger, Eline Ølstad Male, Vemund  Falch, Neva Linn Rustad og Frida Marie Viset. Første rekke f.h. Jørn Bøni Hofstad og Mathias Chunnoo .

Hele sju Kattaelever har kvalifisert seg til OL i ulike fag. Inneværende uke konkurrerer Eline Ølstad Male og Neva Linn Rustad om videre kvalifisering i Geofag-OL. Om de to jentene går videre og havner blant de 16 beste geofag-elevene i landet, kan de ende opp i geofag-OL i Brasil. Svaret får de om noen dager.

Mathias Chunnoo og Fritjof Eikanger har kvalifisert seg til finalen i Norsk informatikkolympiade, som arrangeres i Bergen 14. mars. Konkurransen går ut på å skrive dataprogrammer som løser problemer (programmering).

Jørn Bøni Hofstad har kvalifisert seg til finalen i Fysikkolympiaden. Han er invitert på en ukes fysikkurs i Oslo fra 16. til 20 mars. Det hele avsluttes med Norsk finale 20. mars hvor de fem beste kvalifiserer seg til den  internasjonale finalen i India i juli 2015.

Frida Marie Viset og Vemund  Falch har kvalifisert til finalerunden i Kjemiolympiaden. Finalen foregår ved ved Kjemisk institutt på Universitetet i Oslo 23.-27. mars.

Vi GRATULERER alle OL-deltakerne og kommer tilbake med mer etterhvert som resultatene er klare.