Trondheim Katedralskole > [Forside elementer] > DET SKJER: > Reiser til Beijing som observatører

Reiser til Beijing som observatører

Ingvild Una Sundsby Overholt (Vg3 ST) og Marta Eklo (Vg2 ST) skal delta på den store internasjonale konkurransen “The Chinese Bridge” i Beijing 15. oktober til 1. november.  Her skal Marta og Ingvild være observatører. I tillegg til de to elevene reiser Katedralskolens lærer i kinesisk, Lisa Zhe Feng Nordgård.

Konkurransen “The Chinese Bridge” er åpen for deltakere i alderen 15-20 år. Målet med konkurransen er å vise kinesiske språkkunnskaper, samt individuelt talent, og å fremme kinesisk kultur. Hvert år samles finalister valgt ut fra ulike land til en siste konkurranse i Beijing. Arrangementet betraktes som et "Kinesisk OL" av elever med kinesisk på timeplanen.

For Ingvild og Marta er dette en super anledning til å lære mer kinesisk og ikke minst praktisere språket, samt bli kjent med den kinesiske kulturen.