Trondheim Katedralskole > [Forside elementer] > DET SKJER: > Prosjekt "lærlinger i utlandet"

Prosjekt "lærlinger i utlandet"

Bilder tatt underveis i prosjektet. Bildene pryder plakaten til Practise Europe.

Innimellom har arbeidet med prosjektet «lærlinger i utlandet» strukket seg utover både ettermiddag og kveld. For de seks medier- og kommunikasjonselevene har dette vært en nyttig læringsprosess. Læringsutbyttet ved å samarbeide med reelle oppdragsgivere er uvurderlig. Oppdraget gikk ut på å produsere én reklamefilm, én informasjonsfilm, én informasjonsplakat og én brosjyre med informasjon om prosjektet Practise Europe.  Dette er ordning hvor lærlinger i Sør-Trøndelag kan søke om utplassering i mange forskjellige europeiske land (bl.a. Spania, Storbritannia, Italia, Tyskland, Irland, Danmark og Slovenia).

Facebooksiden «Sør-Trøndelags lærlinger i utlandet» vil i løpet av noen dager få en «makeover» med ny og friskere profil. Siden vil også få nytt navn: «Practise Europe». Sør-Trøndelag har fått midler fra EU-programmet Erasmus+ for å sende lærlinger til utlandet. Facebooksida vil også få ny adresse: www.facebook.com/PracticeEurope.

På bildet er Emma og Ane i aksjon i Brüssel. Elevene fra MK reiste til Belgia, Italia og Danmark i forbindelse med prosjekt "lærlinger i utlandet".

Ta en titt på brosjyren som er utarbeidet av Anniken Stølan. Klikk her:-)

Frøy, Anniken, Emma, Frøy, Henriette, Malin og ANE, alle MK-elever (Vg2) ved Katedralskolen, har arbeidet jevnt og trutt med prosjektet «lærlinger i utlandet» dette skoleåret. Oppdragsgiver har vært Sør-Trøndelag fylkeskommune.

Foto: Ståle Ertzgaard