Trondheim Katedralskole > [Forside elementer] > DET SKJER: > Praktisk arbeid er gøy!

Praktisk arbeid er gøy!

Rasmus har munnbind på. Intet pussestøv slipper inn. Timen er egentlig over, men elevene ser ikke ut til å ville gi slipp. Praktisk arbeid er innmari gøy!

Renate, Mathilde og Hedda småprater, mens de arbeider. Teknologi og forskningslære er et lærerikt, krevende og sosialt fag.

Skrogene bør være glatte som ei barnerumpe for å oppnå optimal fart. Litt pirkearbeid må til.

Skipene må holde god fart, ha god stabilitet og god manøvreringsevne. Finishen må være på topp.

Teknologi og forskningslære har holdt på med konstruksjon av skip ei god stund nå. I mars skal arbeidet avsluttes. Deretter skal de kanskje konkurrere mot andre skipsmodeller under Ocean Space Race i Marintek sitt havbasseng.