Trondheim Katedralskole > [Forside elementer] > DET SKJER: > På oppdrag i Odense

På oppdrag i Odense

I Odense sine vakre gater gjør Frøy Elisabeth Hamstad og Malin Andrea Eide filmopptak av tre lærlinger fra Sør-Trøndelag. Medier og kommunikasjon på Katta arbeider på oppdrag fra Sør-Trøndelag fylkeskommune med produksjon av én reklamefilm og én informasjonsfilm, én brosjyre, én plakat + bilder og tekst til Facebookside og hjemmeside om lærlinger i utlandet. Målet er å gjøre ungdom nysgjerrige, samt skape lyst til å søke lærlingeopphold i utlandet. Totalt seks elever fra medier og kommunikasjon er involvert i arbeidet. To MK-elever har nettopp vært i Brüssel, to har vært i Firenze, og Frøy og Malin besøkte Odense i foregående uke.