Trondheim Katedralskole > [Forside elementer] > DET SKJER: > Opptaksprøve dans 08.05

Opptaksprøve dans 08.05

Alle søkerne til DANS som vil ha opptaksprøve, kalles inn til en felles danseklasse. Elever som søker dans får tilsendt et brev i posten med tidspunkter for opptaksprøver. Det er viktig å reservere hele dagen til opptaksprøven. For at vi skal kunne se hver enkelt av dere, får dere et nummer på brystet. Vi ber dere også ta med et passbilde.

Opptaksprøven vil bestå av elementer fra klassisk ballett, jazz og moderne. Det er ikke avgjørende at dere behersker alle teknikkene under opptaksprøven.

Vi ber dere om å forberede en kort solodans i valgfri sjanger som dere skal vise en og en for faglærerne i dans. Soloen etterfølges av et kort intervju for å bli litt bedre kjent med dere.

Tenk igjennom hvorfor du har satt danselinja som ditt 1.valg.

VELKOMMEN TIL OPPTAKSPRØVE!

Kontaktperson: