Trondheim Katedralskole > [Forside elementer] > DET SKJER: > Nyhetsarkiv > Elever deltok på NKUL

Elever deltok på NKUL

Sigbjørn Tangen Fjæran og Michael Stellander Kvam fra 3MK holdt et solid foredrag på NKUL-konferansen på NTNU. Kattaelevene fortalte om arbeidet de gjorde i forbindelse med Militært Norgesmesterskap i Flytrekamp 2012. Sammen med sju andre elever fra 3MK hadde de ansvaret for å dokumentere ulike aktiviteter som foregikk under flytrekampen i Trondheim, samt stå for filmunderholdning for de militære deltakerne.

Kattaelevenes presentasjon under NKUL-konferansen var en del av programposten "Fører teknologibruk til mer refleksjon og mer læring? Elevene svarer" i regi av PLU (Program for lærerutdanningen ved NTNU).

Sigbjørn og Michael viste til bredden av produksjoner og oppdrag de har vært innvolvert i som elever ved medier og kommunikasjon på Katta. De la spesielt vekt på at realistiske øvelser/produksjoner er det de har hatt størst læringsutbytte av.

Fulle auditorum under NKUL.