Trondheim Katedralskole > [Forside elementer] > DET SKJER: > Nyhetsarkiv > FAU

FAU - Innsamlingskampanje

FAU - Innsamlingskampanje 2012

Elevrådet ved Katta og skolemiljøgruppa er kjent for sine mange trivselsskapende aktiviteter. Katedralskolens Foreldresamarbeidsutvalg (FAU) samler inn midler for å støtte disse aktivitetene.

Som foresatt kan du være med å gi ditt bidrag. Det kan du gjøre ved sette 300,-direkte inn på konto 4202 44 71203.

Elevene kan på sin side søke om midler fra FAU til f.eks. skoleball og andre sosiale sammenkomster, kako og kake til skolens elever, huskonserter og andre kreative aktiviteter.

Om du som elev ønsker å søke om midler, er søknadsfristen satt til 5. desember. En søknad skal inneholde en beskrivelse av aktiviteten. På hvilken måte kommer aktiviteten til å inkludere flest mulig av skolens elever? Det skal oppgis hvordan pengene skal disponeres. Et budsjett skal være inkludert i søknaden. I tillegg skal det være med kontaktinformasjon. Søknaden finner du ved å følge denne linken:

http://www.trondheim-katedral.vgs.no/Om-oss/Foreldreradet/ (se nederst på siden)