Trondheim Katedralskole > [Forside elementer] > DET SKJER: > Nyhetsarkiv > Ekskursjon til institutt for marin teknikk

Ekskursjon til institutt for marin teknikk

Fredag 9. mars dro elevene som har teknologi og forskningslære til marinteknisk senter på Tyholt for å delta i konkurransen Ocean Space Race. Rundt om kring i landet har flere grupper i faget jobbet med det samme båtbyggingsprosjektet, og på denne dagen skulle alle samles for å se hvem som hadde bygd de beste båtene, og skrevet de beste rapportene. Klassen fra Katta stilte med to båter, en med elever som representerte Katta, og en med elever som representerte Thora Storm. Ocean Space Race blir arrangert av NTNU, institutt for marin teknikk, som også har vært med på å utvikle undervisningsopplegget rundt båtbyggingsprosjektet. I tillegg til å få vise fram sine egne båter, fikk også elevene omvisning på marinteknisk senter, og forelesninger om arbeidslivsmuligheter innenfor marintekniske fag.

Over 300 elever samlet for forelesning.

Konkurransedeltakerne fra klassen: Margrete, Fanny, Juliette, Magnus og Vegard.

Liten båt, stort basseng.

Hektisk aktivitet ved sjøsetting.