Trondheim Katedralskole > [Forside elementer] > DET SKJER: > Nyhetsarkiv > Minnerik avslutning

Minnerik avslutning

Åsmund Smidt (3MD) fikk det til å gå kaldt nedover ryggtavla på publikum der han lokket frem magiske rytmer ved hjelp av trommesett og elektronikk. Låta "Talkingdrum i Kråketåkenatt" satte startskuddet for en minnerik 3. klasseavslutning.

Avgangselevene, foreldrene, besteforeldrene og lærerne i salen fikk såvidt tid til å vri seg på stolputa før tidligere Kattaelev, nå stortingsrepresentant, Snorre Valen entret talerstolen. Scenevant og talefør som få engasjerte Valen sitt publikum fra første sekund. Han fikk behørig applaus fra salen og takketale av assisterende rektor Rune Solem (bildet over).

Danserne i 3MD imponerer alltid, så også denne gang. Med hvert sitt solonummer gledet Ingrid Søbstad, Aurora Holmberget og Martin Knutsen Tran alle i salen.

Innimellom alle de kunstneriske innslagene og talene foretok assisterende rektor, Reidar Volden, overrekkelsen av HM Kong Harald V`s ærespris. Årets kandidat Solveig Helene Ruud har på ulikt vis deltatt i det elevpolitiske arbeidet, tatt stort ansvar og vist engasjement i skolens sosiale liv. Samtidig, og framfor alt, har hun brydd seg om sine medelevers ve og vel. Gratulerer Solveig Helene!

Skal en synge en ekte halling kan en like godt gjøre det skikkelig. Den jobben hadde Kristine Lundemo Overøye tatt på seg. Nydelig sang for et våkent publikum.

Som tradisjonen tilsier mottok alle avgangselevene hver sin rose av rektor Hilde Hov før en "takk for oss" film rullet over lerretet, produsert av medier og kommunikasjon.

Siste post på programmet var fremføringen av "All the things you are" (Jerome Kern) med Stein Boge på gitar, Hogne Kleiberg på klaver, Anders Langørgen på bass og Oddbjørn Sponås på slagverk.