Trondheim Katedralskole > [Forside elementer] > DET SKJER: > Nyhetsarkiv > Åpen dag 2013

ÅPEN SKOLE

Trondheim Katedralskole inviterer deg til ÅPEN SKOLE. Da har DU mulighet til å bli kjent med skolens mangfoldige og spennende fagtilbud. Dørene åpnes klokken 18.00.

Trondheim Katedralskole er landets eldste skole. Skolen vår har ca. 600 elever. Høsten 2013 tilbyr vi opplæring i følgende utdanningsprogram:

- Program for studiespesialisering

- Program for medier og kommunikasjon

- Program for musikk, dans og drama

Internasjonal profil

I tillegg tilbyr vi International Baccalaureate (IB), som er et 2-årig internasjonalt studieforberedende kurs. Det avholdes et eget informasjonsmøte om IB-tilbudet klokken 17.30 (23. januar).

Innenfor det studiespesialiserende utdanningsprogrammet tas en klasse på Vg1 inn til et 3-årig internasjonalt tilbud. Etter fullført Vg1 tar elevene Vg2-året i Norfolk, England. Vg3 avsluttes på Katedralskolen.

Som eneste skole i Midt-Norge tilbyr vi begynneropplæring i kinesisk fra og med skoleåret 13/14.

23. januar har du mulighet til å bli bedre kjent med vårt brede fagtilbud og vårt gode skolemiljø.

VELKOMMEN!