Trondheim Katedralskole > [Forside elementer] > DET SKJER: > Nyhetsarkiv > Velkommen til Katta!

Velkommen til Katta!

Kanskje du gruegleder deg til første skoledag? På Katta blir du tatt fort inn i varmen! Våre AKS-guider gjør de første skoledagene morsomme og spennende. AKS betyr Aktiv skolestart - og det er nettopp det det skal være. T-skjortene til AKS-guidene gjør det lett å se hvem som er AKS`ere.

Første skoledag blir alle elever tatt i imot i skolen Aula der rektor og elevrådsleder ønsker velkommen.

AKS-guidene vil arrangere bli-kjent-leker for nye Vg1-elever sammen med kontaktlærerne. Under ser du et glimt fra fjorårets bli-kjent-leker.

Vg1 og Vg2-elevene ved skolen deltar på quiz, ulike oppgaver og konkurranser i løpet av de to første skoledagene. AKS-guidene deltar og leder det hele. Lærerne deltar også.

Én av aktivitetene første skoleuke kan være tautrekking. Her demonstrert av Jonas L. Estenstad og rektor Hilde Hov.

Ikke bare lek

Selv om de første skoledagene inneholder mye lek og moro, er det også plass til informasjon, bokutdeling, PC-utlevering og informasjon om faglig innhold, undervisningsmetoder og vurderingsformer den første skoleuka.

VELKOMMEN TIL AKTIV SKOLESTART :-)