Trondheim Katedralskole > [Forside elementer] > DET SKJER: > Nyhetsarkiv > 3MK ved Katta vant filmkonkurranse

3MK ved Katta vant filmkonkurranse

I årets filmkonkurranse for Food4u, deltok en delegasjon fra 3MK i konkurransens finale og gikk under torsdagens (23/9-2010) kåring helt til topps og vant 1. prisen!

I forbindelse med den 6. Bevisstgjøringskampanjen for sunt og riktig kosthold, FOOD 4U, som henvender seg til elever og lærere i 16 europeiske land og som arrangeres av det italienske Departementet for Næring-Land-og Skogbrukspolitikk, utlyses det en konkurranse for skoleåret 2009-2010 om produksjon av et videoinnslag. Hensikten med dette videoinnslaget er å gjøre de unge oppmerksomme på hvor viktig det er å velge riktig kosthold.

2010 versjonen er forbehold elever og lærere i ungdoms- og videregående skole(alder ca. 14 og 19 år) i 15 europeiske land.

Prisvinnerne fra 3MK: Anne-Grete Berg, Tommy Eggen, Jørgen Moe, Leikny Kristine Havik Skjærseth, Oscar Frostad Udbye, Maren Grut Vorpvik og Kjersti Victoria Strand. I tillegg deltar også tidligere Katta elev Tone T. Sellfors som i år går siste året ved Medier og Kommunikasjon på Ringve vgs.

Lærere: Ola Wold, Mia Fasting

Juryens uttalelse: http://www.food-4u.it/elaborati/joy-healty-living