Trondheim Katedralskole > [Forside elementer] > DET SKJER: > Musikk- og danseelever imponerte stort i Nidarosdomen

Musikk- og danseelever imponerte stort i Nidarosdomen

Kor med elever fra MD. Bildet er hentet fra Sør-Trøndelag Røde Kors sine nettsider.

Elever fra Vg1, Vg2 og Vg3 musikk, dans og drama (MD) ved Katedralskolen underholdt medlemmer, ansatte i Norges Røde Kors og internasjonale gjester fra Syria i Nidarosdomen fredag 3. oktober. «En fantastisk forestilling» melder Sør-Trøndelag Røde Kors på sine nettsider.

Det kulturelle arrangementet i Nidarosdomen var Sør-Trøndelag Røde Kors sin gave til landsmøtet i Røde Kors. Landsmøtet er i år ekstra spesielt fordi det markerer oppstarten av Røde Kors sitt 150 årsjubileum i 2015.

Kirkerommet ble utnyttet til fulle med dansere, sangere og musikere spredd rundt i Katedralen. Solist Vilde Aakre Lie fra musikk, dans og drama, iført en Røde Kors-hjelpekorpsuniform, skapte stor begeistring hos publikum. Danserne fra Katedralskolen var kledd opp i Røde Kors-uniformer og -vester. Publikum fikk servert historier om Røde Kors sin opprinnelse, i tillegg til utvalgte høydepunkter fra Røde Kors sin mangslungne historie. Historieforteller var Trond-Ove Skrødal. Dirigent for elevkoret fra MD var Randi Flåøien Lundemo.

Musikk, dans og drama hadde det kunstneriske ansvaret for forestillingen. Marit Hoel Fossen fra Sør-Trøndelag Røde Kors var produsent.

Vilde Aakre Lie, Eivind Rygh Seljebø, Ragnhild Brandal Hungnes, Ask Steinkjer Eide og Øyvind Solhaug Leite. Foto: Caroline Vamnes.

Bildet er hentet fra Sør Trøndelag Røde Kors sine nettsider.