Trondheim Katedralskole > [Forside elementer] > DET SKJER: > MK-elever kjører flerkameraproduksjon

MK-elever kjører flerkameraproduksjon

Elever fra Vg2 Medier og kommunikasjon ved Katta kjørte flerkameraproduksjon under årets Barn- og Ungekonferanse  i Trondheim denne uka. Konferansen "Til Barn og Unges Beste 2015" i regi av Fylkesmannen i Sør-Trøndelag samlet over 200 deltakere. Opptakene gjort av elevene under konferansen er tilgjengelig for deltakerne og andre interesserte i etterkant av konferansen.

MK på Katta har profesjonellt mobilt utstyr for flerkameraproduksjon, samt eget TV-studio på skolen. Praktisk kompetanse kan ikke øves opp i teorien, men må sitte i fingrene til elevene. Våre elever tar forøvrig på seg ulike oppdrag fra eksterne oppdragsgivere og vi opplever at mange ønsker oppdrag utført av våre elever.

Den dårlig kvaliteten på bildene skyldes at de er sakset fra film.