Trondheim Katedralskole > [Forside elementer] > DET SKJER: > Filmteam på Luftkrigsskolen

Filmteam på Luftkrigsskolen

Elever fra 3MK skal de neste ukene arbeide for Luftkrigsskolen. I perioden 18.-21. september vil Militært Norgesmesterskap i flytrekamp prege Trondheim.

Denne uken har elevene i 3MK vært i arbeid på Luftkrigsskolen for å gjøre opptak til introfilmen som skal vises første dag av Flytrekampen.

MK-elevene skal jobbe så svetten siler med film-, tekst- og nettpublisering under arrangementet, mens vel 100 militære flytrekampdeltakere hopper, svømmer, klatrer og skyter på blink for å vinne heder og ære. Flytrekampen foregår på landjorda og består av hinderbane, orientering, skyting og hindersvømming.

Fenrik Marte Gytri (kadett ved Luftkrigsskolen) er 3MKs kontaktperson i forbindelse med NM i flytrekamp. MK på Katta har også tidligere bistått Luftkrigsskolen under arrangementet.