Trondheim Katedralskole > [Forside elementer] > DET SKJER: > Lærerike dager for Vg2-elevene

Lærerike dager for Vg2-elevene

Vg2-elevene har forhåpentligvis lært en god del om innovasjon, kreativt arbeid og teamarbeid etter denne ukas innovasjonscamp. Onsdag var det avslutning i Olavshallen der representanter fra de fire oppdragsgiverne kunne annonsere hvem som vant konkurransen.

Kan Olavshallen bli enda mer attraktiv, også for ungdom? Svaret på det hadde Saurav Thakur(2IB), Trond Zhenou He(2MK-A), Ask Hovik(2STA), Susanne Herrmann(2STD), Julianne Mærk(2MDM), som blant annet presenterte en frisk skisse av hvordan vrimlearealet i Olavshallen kan se ut.

Randi Wenche Haugen fra Vitenskapsmuseet kunne gratulere disse elevene med "seieren". Shusheng Yang(2IB), Aurora Kiernan(2MK-A), Jon Tobias Karlsen(2STA), Mate Solymos(2STB), Ragnhild Brørs Kløven(2STD), Johan Naterstad(2STA) presenterte spennende tanker om hvordan museet kan utvikles for å bli mer fremtidsrettet. Hva med å få servert vikinginspirert mat i kafeen?

Skal turister og trondhjemmere kunne ta seg en bydusj i fremtiden? Midtbyen Management sa seg godt fornøyd med nye ideer fra kreative elever. Gruppa med den beste ideen bestod av Paula Mann(2IB), Anna Sonstad(2MDM), Jacques Einar Dhainaut(2STA), Lida Hotek(2STB), Emma Tangvik(2STC), Sara Tyldum(2STD).

Ta på deg virtuelle briller og lev deg inn i en ny verden, eller prøv deg på en tredemølleaktig maskin på Vitensenteret. Denne gruppa ville sprite opp Vitensenteret med nye aktiviteter. Gruppa bestod av Rasmus Molander(2IB), Odin Fiskvik(2MDM), Jakob Malvik(2MK-B), Emma Skarnes(2STA), Emilie Wanjohi(2STB), Emma Charlotte Hjertø(2STD).

Alle gruppene sendte ideene sine til oppdragsgiverne.

Kanskje en dag vil Olavshallen se slik ut?