Trondheim Katedralskole > [Forside elementer] > DET SKJER: > Gjett om vi er fornøyd!

Gjett om vi er fornøyd!

Lykkelige elever i Bergen. Fra v. Oscar Lund Ramstad (Vg1), Hilvi Emerense Hamar (Vg1 Thora Storm), Marta Eklo (Vg1 Thora Storm), Ane Arntsen Helland (Vg1), Tora Julie Slørdal (Vg3) og Ingvild Una Sundsby Overholt (Vg2).

Seks superlykkelige elever med kinesisk som programfag smilte fra øre til øre etter å ha vunnet én andrepremie og to tredjepremier i konkurransen "The Chinese Bridge” i Bergen.

“The Chinese Bridge” er en en kinesisk ferdighetskonkurranse der målet er å vise kinesiske språkkunnskaper og individuelt talent.

Lærer i kinesisk på Katta, Lisa Nordgård, er opptatt av at flere elever på Katta og Thora Storm skal fatte interesse for kinesisk språk og kultur. Hun sier at mange unge kanskje tror at kinesisk mandarin er fryktelig vanskelig å lære. Prestasjonene i konkurransen i Bergen beviser at kinesisk er fullt overkommelig for elevene.

Deltakere i en kinesisk konkurranse må selvfølgelig spise på kinarestaurant. Elevene har all grunn til å feire seg selv etter gode prestasjoner.

En av "grenene" det ble konkurrert i var kinesisk dans.

Tora Julie Slørdal (Vg3, programfag nivåII) kom på en fin tredjeplass.

Ingvild Una Sundsby Overholt (Vg2, fellesfag nivåII) havnet også på en flott tredjeplass.

Marta Eklo (Vg1, fellesfag nivå I). Marta kom på en fin-fin andre plass i konkurransen.

Alle foto: Lisa Nordgård