Trondheim Katedralskole > [Forside elementer] > DET SKJER: > - Her trives vi

- Her trives vi

Det tok ikke mange sekundene å få denne blide gjengen til å samle seg i sofaen på elevrådskontoret. Kattaelever er generelt veldig åpne og inkluderende. Vær som du er og våg å ha dine egne meninger.

Noe av det mest unike med Kattas elevmiljø er de mange undergruppene under skolens elevråd. Det finnes noe for enhver smak. Finn ei gruppe du liker, eller hva med å starte din egen undergruppe?

Årets elevråd.

Er det ikke trivelig å bli møtte av en gjeng entusiastiske Vg2-elever som bare vil deg vel? Denne AKS-gjengen (aktiv skolestart) gjorde sitt til at årets Vg1-elever fant seg til rette den første skoleuka. Neste skoleår står nye AKS`ere klar. Kanskje er du en fremtidig AKS`er?

Kattastofe er skolens egen internavis. Hiv deg over tastaturet, eller knips et bilde eller femten. Redaksjonen i Kattastrofe står med åpne armer, klar til å ta imot nye bladfyker.

Kattas har egen friluftsklubb så klart - Kattas Friluftsklubb. Lyst på frisk luft? Da er dette definitivt noe for deg.

På Katta befinner det seg mange samfunnsengasjerte elever. Amnestygruppa, med sine gule T-skjorter, er godt synlig når det kjøres aksjoner på skolen.

Politikk er ikke grått og kjedelig. Slett ikke! Bli deltidspolitiker i Kattas Høyreside (over) eller Kattas-Venstreside (under).

Fytti Katta for et korps! Spilleglede, smil og latter. Fytti Katta spiller gjerne før jul og bidro under Åpen Skole. Inngangsbillett? Et instrument så klart.

Ta deg en bolle, elller evt.en cupcake, eller kanskje brownies frister mer? Denne gruppa er ny av året og en behøver bare å like smaken av kake.

Skoleballkomiteen. En viktig liten gruppe. Skoleballet på nyåret er alltid populært. Og du - ikke stress med ekstragavant kjole og annet dill-dall. Gjør det enkelt.

En liten dramatiker i magen? Revygruppa har det gøy. Bli med du også.

Alle skolelever har hørt om OD-dagen. Kattas OD-gruppe er gull verdt når OD-dagen arrangeres.

Kast korta og hvis hvem du er. Ruter, spar, hjerter eller helt konge. Spiller ingen trille egentlig. Kattas Kortklubb (KKK) for kortspill entusiasten.

Hrmf... KUHK... Kattas Uoffisielle Hatteklubb - for både damer og herrer. Ikle deg hatten og vær en KUHK. Egne møter for hatteglade elever.

Denne store elevgruppa vil du legge merke til som Kattaelev. Skolemiljøgruppa gjør sitt for at elevene får tilført litt utenomskolsk aktivitet i hverdagen. Vil du lage liv og røre? Si hallo til Skolemiljøgruppa.

Har vi glemt noen undergrupper nå? Nei, jo, kanskje ikke ei gruppe, men snarere en aktivitet som gleder elevene. KattaQuizen selvfølgelig!