Trondheim Katedralskole > [Forside elementer] > DET SKJER: > Kattaelever til QuizDan!

Kattaelever til QuizDan!

BYLAGET bak f.v. Nora Synnøve Oma, Truls Flatberg og Andreas Schei. Foran f.v. Viggo Paus, Jack Li og Cecilie Fjeldvær.

Merk dere dette alle trondhjemmere! Hele bylaget til Trondheim består av Kattaelever. Tre nåværende elever og tre tidligere elever samles i ett bylag som skal redde Trondheims ære i QuizDan i august - i beste sendetid på NRK1.

Hva er det med Katta og quiz? Det må være et eller annet siden hele laget består av elever fra skolen midt i by`n? Er det god allmennkunnskap, og bare det? At trøndere hevder seg godt i sport er et velkjent fenomen. Nå skal Norges befolkning få oppleve at trøndere også sitter inne med masse kunnskap - om smått og stort. Vi gleder oss til august!

Uansett, bylaget ser riktig "freskt" ut og vil garantert bidra på sitt vis for å øke spenningen i QuizDan.

Skolelaget som vant består av: Nora, Viggo og Jack. Lagets navn: "Ban Dørge".

Alle foto: Marianne Mo

Les mer på NRK-Trøndelag sine nettsider: