Trondheim Katedralskole > [Forside elementer] > DET SKJER: > EYP-blinkskudd

EYP-blinkskudd

Bilder sier mer enn tusen ord. Kanskje en noget loslitt frase, men ofte stemmer det forbausende godt ...

Under EYP-Norges 6. regionalsesjon på Katta "lusket" en håndfull fotografer og skribenter fra MK-Katta rundt blant delegatene (elever). De produserte bilder og tekst til blant annet sesjonens Facebookside. Elever fra Thora Storm, Byåsen Strinda og Katta samlet seg til politisk arbeid og debatt i skolens festsal. Vel 40 elever var i aksjon.

Fotografene gjorde en solid jobb! Bildene formidler små historier. Historier om delegater som stråler av glede, seriøsitet, alvor og konsentrasjon.

Sesjonen på Katta var organisert av EYP Norway Alumni Association (EYPNAA). Kattaelev Torbjørn Reitan Fyrvik var hovedorganisator. EYP er en politisk og religiøs uavhengig organisasjon der målet er å engasjere unge mennesker rundt om i Europa. EYP gir de unge sjansen til å påvirke den praktiske politikken som utformes av Europa-parlamentet. VIl du vite mer kan du f.eks. sjekke denne linken: https://www.facebook.com/rstrondheim2015?fref=ts

På bildet under ser du noen av EYP-deltakerne fra Katta (bakerst). Til høyre og venstre foran ser du MK-elevene fra Katta som arbeidet sent og tidlig under sesjonen.