Kreative Trøndelag
Trondheim Katedralskole > [Forside elementer] > DET SKJER: > Det gode liv på Katta

Det gode liv på KattaPå Katta har vi ikke ligget på latsiden de siste dagene før ferien. Elevaktiviteter der elever fra ulike trinn og ulike klasser mikses sammen skaper trivsel og elevsamhold. Gruppearbeid med skolens verdier, foredrag med Røde Kors og FN-sambandet, ulike idrettsaktiviteter på Øya for Vg1-elevene, byvandring og quiz for Vg2-elevene med påfølgende finalequiz - og til sist basketballcup, grilling i skolegården og smoothie i kantina.

Elevrådsleder Solvor Gjerde oppsummerte skoleåret med en takk til elever og lærere og framsnakket samtidig skolemiljøet vårt. På Katta trives vi, sa Solvor.

 

Skolens beste Vg2-quizklasse er kåret etter intens sluttspurt i "nabooppgjøret" mellom 2STA og 2STB. Quizlaget til 2STB satt inne med mest kunnskap og vant dermed kinobilletter til hele klassen.

 

Blant jentelagene i baskettballcupen gikk 2IB av med seieren. Det var svært jevnt i finalen og 1STE tok en hederlig 2. plass.

Jentene i 2IB gikk rett fra finalen til kampen mot lærerlaget, hvor 2IB-jentene nok en gang ble vinnere. Flott innsats!

http://trondheim-katedral.vgs.no/upload/Katedralskolen/div_filer_15_16/Basket%203.jpg

 

Blant guttelagene var det 2STA som stakk av med seieren. De spilte mot gutta i 1STB, som også gjorde en formidabel innsats på banen.

http://trondheim-katedral.vgs.no/upload/Katedralskolen/div_filer_15_16/Basket%201.jpg

 

I finalekampen mellom gutta i 2STA og lærerne gikk det til tider hardt for seg. Lærerne kjempet innbitt og vant kampen. Lærernes kroppslige tynge kan være noe av forklaringen...

http://trondheim-katedral.vgs.no/upload/Katedralskolen/div_filer_15_16/Basket%202.jpg

 

Utskriftsvennlig versjon