Trondheim Katedralskole > [Forside elementer] > DET SKJER: > Deltok i Street Dance VM

Deltok i Street Dance VM

Torunn Rasmussen (blå t-skjorte) og Vilde Jønland (hvit t-skjorte) deltok i UDO Worlds Street Dance Championships i Glasgow forleden og kapret 7. plassen i finalen.

Vi gratulerer!

Jentene skriver dette om konkurransen:

På fredag var første runde hvor vi danset i gruppa over 18 år-begynner. Av alle 18 deltakerne i denne gruppa gikk vi direkte videre til søndagens (30.08) finalerunder sammen med 5 andre crew.

Crewet vårt (ACI Crew) består av elever og tidligere elever fra danseskolen ACI på Melhus.

På søndagen var finalene hvor crewet vårt danset seg til en 7. plass og vi fikk med oss en pokal som premie hjem.

Ellers i crewet var Melinda Elgseter (1MD) og tidligere danselev på Katta Andrea Riseth Opiene.