Trondheim Katedralskole > [Forside elementer] > DET SKJER: > Danseelever skal opptre på Operaen

Danseelever skal opptre på Operaen

Seks heldige elever fra skolens danselinje er plukket ut til å delta i prosjektet PÅ TÅ HEV ved Den Norske Opera & Ballett sammen med et utvalg andre danseelever. Elevene vil få den store dansedrømmen oppfylt når de til høsten mottar veiledning av ballettdansere og koreografer ved Nasjonalballetten. 16. desember står de på scenen i Operaen for en avsluttende fremføring. Fra prosjektet PÅ TÅ HEV opplyses det at de elevene som som blir valgt ut i år vil få mulighet til å samarbeide med hverandre og andre ballettdansere fra Nasjonalballetten og gjestepedagoger i desember, da det arrangeres en rekke workshops i Operaen.

"Vi er utrolig stolt", sier avdelingsleder for Musikk, dans og drama, Maciej Karpinski, med god grunn.

Vi GRATULERER f.v. Jørgen Fenstad Kottum, Aurora Lie Bredesen, Andrea Sørlie Barrett, Aurora Drolsum Jenssen, Torunn Rasmussen og Lea Almhjell Sagør.