Trondheim Katedralskole > [Forside elementer] > DET SKJER: > Temadag i skriving for Vg1

Temadag i skriving for Vg1

Onsdag 19.10 er det temadag i skriving for alle Vg1-elevene på skolen. Her vil elevene få en mulighet til å utvikle sine skriveferdigheter i alle fag. Dette er veldig nyttig å ha med seg videre i skolefagene på Katta, men også i videre studier. Vi ønsker velkommen til en interessant, lærerik og bra dag for elevene!

Dette blir en annerledes skoledag. Det blir ikke undervisning i fagene Vg1-elevene vanligvis har på onsdager. Vi skal ha en felles oppstart kl. 08.15 i aulaen, før vi går klassevis til undervisning på ulike stasjoner. Denne dagen skal elevene innom seks ulike sesjoner, avbrutt av lunsj kl. 11.00–11.30. Skoledagen er slutt kl. 14.15.

Rom- og tidsplan henges opp i aula og utenfor aktuelle klasserom når den tid kommer.

Til denne dagen må elevene ha med:

-        PC (fullt oppladet)

-        En liten notatblokk (hvis du har det)

-        Skrivesaker

-        Arbeidslyst

(faksimile tidskriftet Bedre Skole nr. 3 2016)

Lærerne Kjersti Ulriksen, Camilla Bratsberg Øye, Jon Arne Ormbostad og Liv c. Grenstad Aune ved Trondheim Katedralskole har skrevet artikkelen "Et felles løft for fremtidens skole", der temaet er argumenterende skriving i alle fag.

Artikkelen kan du lese i sin helhet her >>

kjersti
ulriksen